Wat?

Bijleren over fotografie in een ontspannen kader? Dat doe je tijdens de spetterende zaalshow van professionele fotografen Jeffrey Van Daele en Bart Heirweg. Een interactieve namiddag met adembenemende natuur- en landschapsfoto's, handige fototips en vooral: veel humor.

Verwacht het onverwachte

Q&A sessies, behind the scenes filmmateriaal en live demo's. En een aantal verkleedpartijen. Anders dan alle fotografie events die je eerder bezocht. Kortom: een niet te missen event voor elke liefhebber van fotografie.

Wie is wie?

Bart Heirweg is een professioneel landschapsfotograaf uit de Vlaamse Ardennen. Hij viel meermaals in de prijzen in nationale en internationale wedstrijden, publiceerde twee fotoboeken en geeft workshops van in de Ardennen tot op Antarctica.

Jeffrey Van Daele is een professioneel natuurfotograaf uit West-Vlaanderen. Hij ontwikkelde een uniek leerplatform voor fotografen, organiseert workshops van de Belgische Kust tot Galapagos en is tevens auteur.

Een komisch duo met pakken ervaring. Bart en Jeffrey houden ervan andere fotografen te inspireren en informeren. Maar altijd met een knipoog ;-)